MHP’nin gündeminde seçim var

MHP’nin gündeminde seçim var MHP’nin gündeminde seçim var
A- A+

2023 yılında yapılacak ve resmi olmayan takvime göre 14 Mayıs’ta yapılacağı açıklanan Genel Seçimler öncesi MHP Bolu İl Teşkilatları, MHP Genel Merkezinde seçim gündemiyle eğitim seminerine katıldılar.

MHP İl Başkanı İlhan Durak başkanlığında Ankara’da MHP Genel Merkezine giden MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, İlçe Başkanları ve İlçe Teşkilatlarının Seçim Kurulu Üyeleri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’’dan 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimle ilgili bilgilendirildiler.

Yapılan eğitim semineri hakkında açıklamada bulunan MHP İl Başkanı İlhan Durak; Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız başkanlığında yapılan eğitim seminerinde Teşkilatlar olarak seçim öncesi sandık bazlı yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirildiklerini söyledi.

Durak; “MHP Genel Merkezimizde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız’ın başkanlığında düzenlenen İlçe Seçim Kurulu Üyeleri ve İl-İlçe Seçim Kurulu Temsilcilerinin katıldığı eğitim seminerine İlçe Başkanlarımız ve Seçim Kurulu Üyelerimiz ile katılım sağladık. 2023 yılında yapılacak olan seçim öncesi Teşkilatlarımızın yaptığı sandık bazlı çalışmalarımızı da gözden geçirme şansı yakaladığımız eğitim seminerimiz sonrasında gördük ki MHP Bolu teşkilatları olarak seçime hazır olduğumuzu da görmüş olduk” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler